After years of contemplating expansion options in Beijing, a unique site in a most fantastic area (by our standards) became available. Construction began in May 2014, with an opening scheduled for early 2015. This is an active construction site at the moment, so pictures and commentary will go up in a fairly delayed fashion..  But please stay tuned, and feel free to email us any questions or comments along the way.

Sunsheet coverings

Today our entrance gets a facelift once again. It’s finally rain-proof – mostly. Just in time too!


Once the worker finished sealing it up he’s gone full speed ahead with the rain-guard on all the walls

View from up top

Just some eye-candy to feast on. The place is slowly beginning to look reasonably attractive….

finishing up concrete

The last remnants of red brick are now neatly hidden under the warmth of the grey concrete.


And again, yet another main hutong entrance shot. Expect many of these over the next few months


Looking out from the NW room’s balcony entrance


Double-time on the dining room


The entrance to the NW room won’t look so barren later, but still cool now


The last night of concrete work takes place under some incandescent warmth. A view from outside we can start getting used to now.

other mohui

Day and night — about 4 days of work to completely cover all messy redness with some nice grey concrete.


Check out the entranceway from the restaurant. There will be glass there soon


Inspecting his evening work


Relaxing on a pile of rubble after finishing up the southern garden wall’s concrete

Entrance Mohui

Gazing out towards the entrance from the lobby we can start getting some ideas of what the view will begin to look like. It’s quite a big view to cover as well: 2500x3000mm of glass. You don’t see any glass coming just yet, but at least some of these red bricks will finally begin disappearing.


The mighty entrance wall


Looking into the entrance and beyond at the private garden


Finally — Here comes the concrete, slowly peeling its way down the wall